Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Heppiskola Gyermekeiért Alapítvány | Adószámunk: 18513301-1-04 | Számlaszámunk: 53200077-11092722

Dr. Hepp Ferenc Kosárlabda Kupa

Iskolánk névadója, Dr. Hepp Ferenc, a hazai kosárlabdasport meghonosítója, sportoló és nemzetközi sportdiplomata tiszteletére tavaly először rendezték meg iskolánkban a Dr. Hepp Ferenc Kosárlabda Kupát.

Akkor a legkisebbek, a "Kenguru" korcsoport tagjai szerepeltek ezen a tornán. Idén ősszel második alkalomra invitált minket a meghívó, amelyen már a II. Gyermek Kosárlabda Kupára várták a csapatokat és az érdeklődőket. Ezúttal egy békéscsabai, két mezőberényi csapat és vendéglátó DR. Hepp Ferenc Általános Iskola csapata mérte össze erejét.
A mérkőzések előtt Deákné Domonkos Julianna, igazgatónőnk köszöntötte a játékosokat és a szurkolókat.
Városunk polgármestere, Izsó Gábor úr, a kosárlabda és Hepp Ferenc kapcsolatát méltatta.
A szervezők nevében Hegedűs Ferenc edző kívánt eredményes erőpróbát és jó játékot a csapatoknak.

heppkupa 3

A döntő mérkőzésen ugyan néhány ponttal alul maradtak (37-41) , de így is szép az ezüst érem, amit a békési csapat kapott! A Gyermek Hepp Kupát a Békéscsaba nyerte el. Gratulálunk nekik és minden kis kosarasunknak!

Hegedűs Ferenc edző így értékelte a kupa eseményeit:

"A 2. Hepp Gyermek Kosárlabda Kupa izgalmas helyosztókkal zárult. A 3.helyet a mezőberényi lány csapat szerezte meg 29-17 arányú győzelmével, 4. helyen a mezőberényi vegyes csapat zárt. A döntő mérkőzés küzdelmes és szoros eredményt hozott.A kevesebbet hibázó Viharsarki Farkasok szoros csatában 41-37-s győzelmet arattak. Sajnos a békési csapat 19 büntetőt hibázott. A vándorserleget egy évig a Viharsarki Farkasok csapata őrzi,második helyen a Békési Hepp Ferenc Ált.Isk.csapata végzett.Gratulálok a Békéscsabai csapatnak,megérdemelten nyerték meg a tornát. A torna jó felkészülést jelentett valamennyi csapat számára a közelgő bajnokság kezdete előtt."


Galéria:

Az oldalon található PDF állományok megnyitásához ajánlott az Acrobat Reader (PC) | play store 0 | app store 1 | nevű alkalmazás! | Bárminemű észrevétele van weboldalunkon, kérjük írjon nekünk e-mailt.

nagy logo2