Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
5630 Békés, József Attila u. 12. +36-66/411-788 igazgato@bekesiiskola.hu

Hepp-iskolás tanulók sikere az Országos Honismereti Tanulmányi Versenyen

Az online módon lebonyolított versenyen iskolánk több 4. évfolyamos tanulója is kiváló eredményt ért el. A többfordulós és széleskörű ismereteket felölelő tanulmányi versenyt négy tanuló is maximális pontszámmal teljesítette:

DSC 0182 1

Balázs Janka - 4.a osztályos  tanuló az országos 1. helyet

Borbély Endre - 4.b osztályos  tanuló az országos 1. helyet

Petrás Bertalan - 4.b osztályos  tanuló az országos 1. helyet

Zolnai Fruzsina - 4.c  osztályos  tanuló az országos 1. helyet,

valamint

Kocsor Gábor - 4.a  osztályos tanuló a verseny  országos 5. helyezését érte el.

Felkészítőjük Barna Zoltán tanító volt.

Szeretettel gratulálunk a szép teljesítményhez!

Ebben a tanévben a vírushelyzet miatt a hazánk megismertetésére irányuló tanulmányi kirándulásaink helyett olyan online végezhető tevékenységet kellett találnunk, mely megfelelt az eredeti célnak. Az Országos Honismereti Tanulmányi Verseny feladatait a digitális eszközök alkalmazásával tudták a tanulók megoldani, elvégezni. A tevékenység fejlesztette a digitális kompetenciájukat, és érdekes ismeretekkel gazdagította a tanulók tudását a honismeretük terén. A negyedik évfolyamos tanulók kis csoportos felkészítését az intézményünk digitális eszközállománya is segítette Barna Zoltán tanító irányítása mellett. 


Galéria: 

Az oldalon található PDF állományok megnyitásához ajánlott az Acrobat Reader (PC) | play store 0 | app store 1 | nevű alkalmazás! | Bárminemű észrevétele van weboldalunkon, kérjük írjon nekünk e-mailt.

nagy logo2