Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Heppiskola Gyermekeiért Alapítvány | Adószámunk: 18513301-1-04 | Számlaszámunk: 53200077-11092722

Bringás Békés kerékpáros programok

A Bringás Békés projekt keretében a FETA 10 alkalommal szervezett komplex kerékpáros programokat, az alábbi elemekkel: közlekedési ismeretek felmérése és fejlesztése, kerékpáros gyakorlati oktatás, kerékpározás-technikai fejlesztés, fizikai készségfejlesztés.

Szeptember 23-án délután kerékpáros programot szerveztek iskolánk diákjai számára a Fenntartható Térségért Alapítvány (FETA) munkatársai.

Bringás Békés kerékpáros programok

A Bringás Békés című program keretén belül megvalósuló rendezvény során a gyerekek három állomáson próbálhatták ki tudásukat és képességeiket. A sportpályán felépített KRESZ pályán az elsőbbségadási szabályokat és az alapvető fontosságú táblákat gyakorolták be gyalog és kerékpárral. A pályán felállított jelzőlámpákat a gyerekek nagyon szerették, rögtön szituációs játékokat találtak ki maguknak az élmények fokozására. A lassúsági versenyen a kerékpározási tudást és az egyensúlyérzéket tesztelhették, a harmadik állomáson pedig asztali játékok segítségével erősíthették meg az alapvető közlekedési ismereteket, illetve itt ismételhették át, hogy milyen kötelező felszerelései vannak a kerékpárnak és a közlekedésben hogyan kell és szükséges magunkat láthatóvá tenni.


Galéria:

Az oldalon található PDF állományok megnyitásához ajánlott az Acrobat Reader (PC) | play store 0 | app store 1 | nevű alkalmazás! | Bárminemű észrevétele van weboldalunkon, kérjük írjon nekünk e-mailt.

nagy logo2