Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Heppiskola Gyermekeiért Alapítvány | Adószámunk: 18513301-1-04 | Számlaszámunk: 53200077-11092722

MOA értekezleten jártunk

Október 20-án Budapesten a Magyar Olimpiai Akadémia (MOA) égisze alá tartozó iskolák és óvodák vezetőinek őszi értekezletét a Magyar Olimpiai Bizottság tanácstermében rendezték meg.

Az értekezletet Győr Béla, a Magyar Olimpiai Akadémia főtitkára vezette, aki tájékoztatást adott az elmúlt időszak MOB és MOA berkeit érintő változásokról. Iskolánkat Barna Zoltán intézményvezető-helyettes és Juhász Bence testnevelő tanár képviselte, akik beszámoltak az iskolánk elmúlt tanévet felölelő sporttevékenységéről és eredményeiről.

Áttekintésre kerültek a jövő időszak feladatai és a tanácskozást azoknak a meghívott vendégeknek az előadása színesítette, akik az iskolák, óvodák részére különböző, a sportéletüket színesítő programokat ajánlottak fel. Iskolánk képviselői segítséget kértek a MOA főtitkárától ahhoz, hogy a felajánlott előadások, programok ide vidékre, Békés városába is eljussanak a tanulói célcsoportokhoz. Győr Béla főtitkár két csomag, az olimpiai nevelést segítő oktatócsomaggal ajándékozta meg iskolánkat, melyek a könyvtárunkba és a testnevelőinknek lettek átadva hasznosításra.


 MOA 4  20221020 004 moa

Az oldalon található PDF állományok megnyitásához ajánlott az Acrobat Reader (PC) | play store 0 | app store 1 | nevű alkalmazás! | Bárminemű észrevétele van weboldalunkon, kérjük írjon nekünk e-mailt.

nagy logo2