Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Heppiskola Gyermekeiért Alapítvány | Adószámunk: 18513301-1-04 | Számlaszámunk: 53200077-11092722

Suligála a Hepp-Iskolában

Május 6-án a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ adott otthont a Hepp-Suligálának, melynek produkciói az időutazás jegyében szerveződtek az est folyamán.

A Gálát az Energy Dance Cool Hip-Hop táncszínház békési középső és nagy csoportjai nyitották meg energikus táncukkal.

A fellépők között köszönthettük a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde Teleki utcai Tagóvodájának Katica csoportját, akik előadásukkal egy csodálatos tavaszi természeti képet varázsoltak a színpadra szép versekkel, madárcsicsergéssel, üde tavaszi virágokkal.

A Belencéres Néptáncegyüttes Ifjúsági Csoportja és a Szokolay Sándor Alapfokú Művészeti Iskola néptáncosai Tövisháti táncokat mutattak be.
Mahovics Tamást is a fellépők között köszönthettük, aki a Belencéres Néptáncegyüttes legfiatalabb szólistája, és idén Dubajban a Világkiállításon hazánkat képviselhette.

Hegedű- és fuvolajátékkal örvendeztette meg a közönséget Szatmári Anikó, Braun Melinda, Holland Eszter és Sánta Sára.

Az idei tanév legeredményesebb versmondóit a Tarhosi Tagintézményből Kiripoczki Boglárka, az alsó tagozatról Kiss Zoé, a felső tagozatról Mester Loránd képviselte.

Wass Albert - A székely és az ördög című művéből színpadra írt mesében a 4. évfolyam tanulói a néha felboruló világ rendjét igyekeztek helyrehozni.

A 4.a sportiskolai osztály egy tornabemutatóval készült a Gálára.

Medvevadászatra invitálták a közönséget a 4.b osztály angol tagozatos tanulói Michael Rosen angol verses meséjén keresztül.

Szabadidős tevékenységek során ismert slágerek ihlették a fölső tagozatos osztályok produkcióit. Az 5.c osztály a Queen, a 6.b osztály a Ciao Bella, a 7.a osztály a Grease, a 8.d osztály pedig egy kalózegyveleg zenére ropták osztályfőnökeikkel együtt a színpadon a táncot, míg az 5.d osztály lányai az Álomutazó mesemusical zenéjére készítettek koreográfiát.

Molnár Katalin, a Show és Bors zenekar énekesnője intézményünk ének-zene tanára, aki a Kormorán - Ki szívét osztja szét című dalát adta elő.

DSC 0923

A Gála fináléjában egy korábbi ünnepség záróképe elevenedett meg. Okányi Mihály vezetésével a Belencéres Néptáncegyüttes három párosa készített csodálatos koreográfiát a Kiss Kata zenekar - Magyar vagyok című dalára, melynek előadása során a színpadon az est során fellépő valamennyi tanuló, kiegészülve a 3. évfolyam tanulóival énekelte szívből a mű refrénjében:

„Együtt dobban a szív, s benne dobban a szó,
Magyarnak lenni, igenis jó!
Hazámban mindig otthon vagyok,
Hiszem, hogy én is jó magyar vagyok!”


Galéria:

Az oldalon található PDF állományok megnyitásához ajánlott az Acrobat Reader (PC) | play store 0 | app store 1 | nevű alkalmazás! | Bárminemű észrevétele van weboldalunkon, kérjük írjon nekünk e-mailt.

nagy logo2